Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

Carolina Ferraz

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Aktorzy / Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JR
Administrator



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 4845
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Wto 15:25, 01 Lip 2008    Temat postu: Carolina Ferraz

Maria Carolina Alvares Ferraz - ur.25 stycznia 1968 roku.
Brazylijka aktorka,tancerka,modelka i prezenterka telewizyjna.
Dwukrotnie zamężna,rozwiedziona.Z drugiego małżeństwa ma córkę Valentinę.

[link widoczny dla zalogowanych]

Filmografia:
2008 - Beleza Pura .... Norma Gusmão
2007 - A Diarista .... atriz Sônia Laura
2007 - Casseta & Planeta .... Aeromoça
2005 - Belíssima .... Rebeca Cavalcanti
2004 - Começar de Novo .... Gisela Manhães
2003 - Kubanacan .... Rubi Calderon
2002 - Sabor da Paixão .... Clarissa Vidigal
2002 - O Quinto dos Infernos (minissérie) .... Naomi
2001 - Estrela-Guia .... Vanessa Rios
1998 - Pecado Capital .... Lucinha (Lucy Jordan)
1997 - Por Amor .... Milena Barros Motta
1995 - História de Amor .... Paula Sampaio Moretti
1994 - Pátria Minha .... Beatriz
1994 - Tropicaliente
1993 - O Mapa da Mina.... Bruna Torres de Almeida Lovatelli
1991 - O fantasma da ópera (minissérie) .... Cristina Andreati
1991 - Floradas na Serra (minissérie) .... Lucília
1990 - Escrava Anastácia (minissérie) .... Sinhá
1990 - Pantanal .... Irma (jovem)
2006 - O passageiro - Segredos de adulto
2001 - Amores possíveis
2000 - Mater Dei
1993 - Alma corsária


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Aktorzy / Aktorki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin