Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

Pablo Sciuto

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inne ...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dulce
Moderator



Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 642
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 18:54, 01 Lip 2008    Temat postu: Pablo Sciuto

Pablo Sciuto

Dyskografia
Citylandia (1998)
La Llave del Cielo (2000)
Tres Corazones (2004)


Kompilacje
Cantigas de Mayo 2003 (with Chavela Vargas and other artists)
Cantigas de Mayo 2005 (with Quimi Portet and other artists)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inne ... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin