Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

Antonio Orozco

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni ...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Suerte
Gwiazda Latino



Dołączył: 09 Kwi 2012
Posty: 1743
Przeczytał: 8 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Pią 13:04, 22 Kwi 2016    Temat postu: Antonio Orozco

Antonio Orozco, właśc. Antonio José Orozco Ferrón, ur. 23.11.1972 w Hiszpanii, jest piosenkarzem oraz kompozytorem.

Dyskografia:
Un reloj y una vela (2000)
Semilla del silencio (2001)
El principio del comienzo (2004)
Cadizfornia (2006)
Renovatio (2009)
Diez (2011)
Dos orillas (2013)
Destino (2015)

PS Chciałam poinformować o premierze jego nowego teledysku. Nieźle się zdziwiłam, gdy zobaczyłam, że na forum nie ma o nim tematu. Surprised

A oto wspomniany przeze mnie wcześniej teledysk: http://youtu.be/chm79IPVekU


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Manterola
Gwiazda Latino



Dołączył: 10 Mar 2009
Posty: 2697
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Pią 16:30, 22 Kwi 2016    Temat postu: Re: Antonio Orozco

Suerte napisał:

PS Chciałam poinformować o premierze jego nowego teledysku. Nieźle się zdziwiłam, gdy zobaczyłam, że na forum nie ma o nim tematu. Surprised


No ja tez teraz. Bylam przekonana, ze mamy temat o Antonio.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni ... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin