Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

Molotov

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Suerte
Gwiazda Latino



Dołączył: 09 Kwi 2012
Posty: 1743
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Pią 22:38, 01 Maj 2015    Temat postu: Molotov

Molotov – meksykańska grupa muzyczna reprezentująca mieszankę rocka, hip-hopu i heavy metalu. Zespół powstał 23 września 1995. Utwory są śpiewane i rapowane przez wszystkich członków grupy. Zespół pisze teksty w większości po hiszpańsku, lecz czasem wtrąca słowa po angielsku.

Dyskografia:
¿Dónde jugarán las niñas? (1997)
Molomix (1998)
Apocalypshit (1999)
Dance and dense denso (2003)
Con todo respeto (2004)
Eternamiente (2007)
Desde Rusia con amor (2012)
Agua maldita (2014)

La Raza Es La Pura Raza:
http://youtu.be/fumFIIFVJxI

Gimme Tha Power:
http://youtu.be/hfmY9Wlxx0o

30 lipca 2015 zespół wystąpi w Kostrzynie nad Odrą na przystanku Woodstock.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Suerte dnia Pią 22:47, 01 Maj 2015, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Manterola
Gwiazda Latino



Dołączył: 10 Mar 2009
Posty: 2697
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Sob 21:43, 02 Maj 2015    Temat postu: Re: Molotov

Suerte napisał:

30 lipca 2015 zespół wystąpi w Kostrzynie nad Odrą na przystanku Woodstock.


Bajer! Molotov to zdecydowanie nie moj rodzaj muzyki ale kilka ich piosenek bardzo lubilam. Az mi sie zachcialo odkurzyc stare mp3 zeby sobie ich troche posluchac. Dziwne, ze nie mielismy jeszcze o nich tematu. Dzieki za przypomnienie Suerte Surprised


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Suerte
Gwiazda Latino



Dołączył: 09 Kwi 2012
Posty: 1743
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Nie 13:08, 03 Maj 2015    Temat postu: Re: Molotov

Manterola napisał:
Suerte napisał:

30 lipca 2015 zespół wystąpi w Kostrzynie nad Odrą na przystanku Woodstock.


Bajer! Molotov to zdecydowanie nie moj rodzaj muzyki ale kilka ich piosenek bardzo lubilam. Az mi sie zachcialo odkurzyc stare mp3 zeby sobie ich troche posluchac. Dziwne, ze nie mielismy jeszcze o nich tematu. Dzieki za przypomnienie Suerte Surprised

Cieszę się. Wink Ja sobie o nich przypomniałam dopiero niedawno, przez Woodstock właśnie. Na komputerze mam kilka ich piosenek, a teraz dokładniej postanowiłam zapoznać z ich twórczością. Smile


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin