Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

Roberto Fonseca

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Kuba
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Suerte
Gwiazda Latino



Dołączył: 09 Kwi 2012
Posty: 1743
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Pon 0:01, 13 Lip 2015    Temat postu: Roberto Fonseca

Roberto Fonseca (ur. 29.03.1975) - to kubański pianista. W jego muzyce słychać wpływy z gatunków afro-kubańskich, jazzu, muzyki klasycznej oraz tradycyjnej muzyki kubańskiej.



Dyskografia:
1999: Tiene Que Ver
1999: Temperamento: En el Comienzo
2001: No Limit
2001: Elengo
2007: Zamazu
2009: Akokan
2010: Live in Marciac
2012: Yo


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Kuba Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin