Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

David Fonseca

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Artyści / Piosenkarze i Piosenkarki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JR
Administrator



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 4845
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Pon 9:44, 30 Cze 2008    Temat postu: David Fonseca

David Fonseca
Gatunki muzyczne: pop,rock,muzyka alternatywna
Wokalista,kompozytor,autor tekstów. Urodził się w Leiria w Portugalii w 1973 roku. Gra na gitarze i organach. Jest żonaty,ma jednego syna. Zanim rozpoczął karierę muzyczną,zajmował się fotografią.

Dyskografia:
With Silence 4
1998 - Silence Becomes It
2000 - Only Pain Is Real
Solo
2003 - Sing Me Something New
2005 - Our Hearts Will Beat As One
2007 - Dreams in Colour
2008 - Dreams in Colour: Tour Edition

Single:
2003 - Someone that cannot love (Sing me something new)
2003 - The 80's (Sing me something new)
2003 - Crunk Up In The Club (featuring Ying Yang Twins)
2005 - Who Are U? (Our Hearts Will Beat As One)
2006 - Hold Still (Our Hearts Will Beat As One)
2006 - Our Hearts Will Beat As One (Our Hearts Will Beat As One)
2006 - Theme From 'Médico De Família'
2007 - Superstars (Dreams in Colour)
2007 - Rocket Man (Dreams in Colour)
2007 - Kiss Me, Oh Kiss Me (Dreams in Colour)

Strona oficjalna: [link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Artyści / Piosenkarze i Piosenkarki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin