Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

Luiza Possi

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Artyści / Piosenkarze i Piosenkarki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JR
Administrator



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 4845
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Pon 10:48, 30 Cze 2008    Temat postu: Luiza Possi

Luiza Possi właściwie Luiza Posi Gadelha - brazylijska wokalistka popowa,córka Zizi Possi.
Ur. 26 czerwca 1984 roku w Rio de Janeiro

Dyskografia:
2002: Eu Sou Assim
2004: Pro Mundo Levar
2006: Escuta
2007: A Vida é Mesmo Agora - Ao Vivo (CD e DVD ao vivo)
2009: 4º álbum de estúdio

Strona oficjalna: [link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Artyści / Piosenkarze i Piosenkarki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin