Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

O Thalii
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Thalía
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anak
Administrator



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 5080
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: J-no
Płeć: women

PostWysłany: Sob 18:34, 05 Sty 2008    Temat postu: O Thalii

Ariadna Thalía Sodi Miranda to jej prawdziwe imie. Urodziła się w 1971 roku w Meksyku. Jest zarówno piosenkarką jak i aktorką. Wykonuje przeważnie Latin Pop, Rock Pop, Dance Pop. Jej starszą siostrą jest laura Zapata ( Rosalinda, Pobre Niña Rica, Esmeralda).

Dyskografia:


1990 Thalia
1991 Mundo de Cristal
1992 Love
1995 En Extasis
1997 Amor A La Mexicana
2000 Arrasando
2001 Thalia Con Banda Grandes Exitos
2002 Thalia 2002
2003 Thalia's Hits Remixed
2004 Thalia [English]
2005 El Sexto Sentido
2006 El Sexto Sentido (Re+loaded)

sprzedała ponad 15 milionów płyt


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Inés
Raczkuje



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 32
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 22:30, 05 Sty 2008    Temat postu:

Thalia jedna z moich 3 ulubionych wokalistek latino (obok Jennifer Peña i Shakiry). pamietam jeszcze ja z telenowel, moja ulubiona z nia w roli glownej to Rosalinda.

a piosenka No me enseñaste jest sliczna, no i jeszcze bardzo lubie A quien le importa, Es tu amor, regresa a mi , no i zeby potanczyc Salsa mujer latina oraz Amor a la mexicana.
a wasz ulubiony kawalek?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Basia
Stały bywalec



Dołączył: 15 Sty 2008
Posty: 242
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: z pięknej i malowniczej okolicy:)
Płeć: women

PostWysłany: Śro 23:00, 23 Sty 2008    Temat postu:

uważam że ona ma bardzo fajne piosenki Dopiero niedawno zapałałam miłością do muzyki latino amerykańskiej i na razie nie znam jej wielu piosenek. Ale podobają mi sie piosenki"Toda la felicidad", "Tu y yo"i piosenka z telenoweli Rosalinda. a piosenka salsa mujer latino jest taka żywa można się przy niej wytańczyć. i jeszcze piosenka por amor Smile Smile Smile

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Basia dnia Śro 23:01, 23 Sty 2008, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anak
Administrator



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 5080
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: J-no
Płeć: women

PostWysłany: Pią 20:24, 25 Sty 2008    Temat postu:

No trzeba przyznać że ma wspaniały głos i śpiewa żywe , tanczne piosenki (przynajmniej większość)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dulce
Moderator



Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 642
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 12:30, 26 Sty 2008    Temat postu:

To piosenka z Rosalindy

[link widoczny dla zalogowanych]

bardzo mi się podoba Smile


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dulce
Moderator



Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 642
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 21:07, 23 Lut 2008    Temat postu:

Thalia i Laura Zapata rozmawiały po raz pierwszy od lat. Pierwsza rękę wyciągnęła podobno Talia: „Dostałam od niej email, w którym wyrażała nadzieję, że będziemy mogły się spotkać i zobaczyć, czy uda nam się normalnie rozmawiać mimo tylu narosłych pretensji” – powiedziała Zapata na konferencji prasowej., którą specjalnie z tej okazji zwołała, mimo iż o oddalenie od siostry oskarża media i podsycanie przez nie konfliktu. Laura będzie teraz mogła poznać swą siostrzenicę Sabrinę Sakae. „Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa. Powiedziałam Thalii, że teraz, jako matka, zrozumie moje postępowanie w wielu wypadkach, a ona na to, że już wiele rzeczy zrozumiała, także to, że mnie kocha”.

1 lutego 2008 - ZoneRomantica


“Nie, nie będzie pogodzenia z Thalią i jest to dla mnie bardzo smutne. To były tylko moje marzenia” – stwierdziła Laura Zapata. Ciekawe, co na ten temat usłyszymy w przyszłym tygodniu.

12 lutego 2008 - ZoneRomantica


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anak
Administrator



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 5080
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: J-no
Płeć: women

PostWysłany: Pią 12:58, 14 Mar 2008    Temat postu:

Kolejna wróżka miała widzenie w sprawie przyszłości Thalii. Niejaka Onaki de Xangó twierdzi, iż piosenkarka zajdzie jeszcze w tym roku w ciążę, gdzieś między październikiem a listopadem. Ma się to dokonać w Dubaju, dokąd państwo Mottola pojadą świętować pierwsze urodziny swej córeczki. Drugie dziecko będzie chłopcem i przyjdzie na świat bez kłopotów w czerwcu lub lipcu 2009. Pożyjemy, zobaczymy – tymczasem Thalia myśli o nowej płycie. Ma ją produkować Emilio Estefan.

źródło romantica


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
JR
Administrator



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 4845
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Śro 13:41, 19 Mar 2008    Temat postu:

Hmm,kurczę,mam nadzieję,że się nie narażę jej fanom,ale uważam,że ona wcale nie ma jakiegoś świetnego głosu! Ma taneczne piosenki być może żeby ukryć niedoskonałości wokalne. Z pewnością ma niezwykłą charyzmę i dzięki temu rzesze fanów na całym świecie,ale śpiewa...średnio

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anak
Administrator



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 5080
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: J-no
Płeć: women

PostWysłany: Czw 8:41, 20 Mar 2008    Temat postu:

każdy ma inny gust, jednym pasuje jej muzyka innym nie, mi akurat nie przeszkadza, a można się dobrze bawić

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Veronice
Nuevo



Dołączył: 22 Mar 2008
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 19:52, 28 Mar 2008    Temat postu:

Mnie bardziej kojarzy się z telenowelami niż z muzyką , nie znam więcej niż 2 jej piosenek...więc nie mam pojęcia jaką jest wokalistką.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anak
Administrator



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 5080
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: J-no
Płeć: women

PostWysłany: Pią 19:58, 28 Mar 2008    Temat postu:

sporo aktorek zaczynało od telenowel i im na dobre wyszło Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aneczka
Stały bywalec



Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 138
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Białystok
Płeć: women

PostWysłany: Wto 12:10, 22 Kwi 2008    Temat postu:

nie znam jej ale może posłucham jej pare piosenek!!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Basia
Stały bywalec



Dołączył: 15 Sty 2008
Posty: 242
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: z pięknej i malowniczej okolicy:)
Płeć: women

PostWysłany: Wto 13:08, 22 Kwi 2008    Temat postu:

Aneczka napisał:
nie znam jej ale może posłucham jej pare piosenek!!

Polecam Dla mnie jest ona super piosenkarką i uwielbiam jej piosenki. Może nie wszystkie, ale Dużo ma fajnych. Łatwo wpadają w ucho i są takie taneczne. Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
margarita
Znawca



Dołączył: 29 Kwi 2008
Posty: 311
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 9:42, 05 Maj 2008    Temat postu:

ja też się narażę. Jest piękną kobietą, z gustem. pamiętam telenowele z jej udziałem. WOT zaczął od Marii z przedmieścia, podziwiałam jej sukienki. Niestety ma niedoskonałości wokalne. Lubię jej piosenki. Są świetne do tańczenia, ale głos ma cieniutki niestety.
Mimo to No me "seńaste" jest świetne!
Zastanawia mnie powód rozstania z Fernandem Colungą.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kamila
Nuevo



Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 24
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto 13:23, 03 Cze 2008    Temat postu:

Thalia jest świetną piosenkarką i aktorką. I do tego jest ładna według mnie:)
Uzupełniając informacje o niej to urodziła sie 26 sierpnia 1971 roku w Hospital Espanol w Mexico City. Ma cztery starsze siostry: Laurę, Ernestinę, Gabrielę i Federicę. I ciekawostka: Laura jest jej przyrodnia siostrą (to córka matki Thalii, Yolandy z pierwszego małżeństwa).


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kamila
Nuevo



Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 24
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto 18:07, 17 Cze 2008    Temat postu:

Kilka płyt Thalii do sciągnięcia (za darmo) na
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
enamorada
Administrator



Dołączył: 27 Cze 2008
Posty: 8166
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Słupsk (woj. pomorskie)
Płeć: women

PostWysłany: Pon 1:13, 14 Lip 2008    Temat postu:

To prawda, ze Thalia jest śliczna Smile A z jej piosenek najbardziej podoba mi się "Seducción" i "Amor a la mexicana"

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Thalía Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 1 z 10

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin