Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

Mana

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fresa
Znawca



Dołączył: 16 Mar 2008
Posty: 253
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 20:23, 07 Lip 2008    Temat postu: Mana

Mana- to popularny pop/rockowy zespół pochodzący z Guadalajary w Meksyku. Grupa została skonstruowana w 1985 roku. Są zdobywcami: trzech Grammy Awards, pięciu Latin Grammy Awards, jednej Premios Juventud, pięciu Billboard Latin Music Awards i dwunastu Premios Lo Nuestro .


Członkowie:

-Fher Olvera
-Alex González
-Sergio Vallín
-Juan Calleros


Dyskografia:

-1986: Maná
-1990: Falta Amor
-1992: Dónde Jugarán Los Niños
-1995: Cuando los Ángeles Lloran
-1997: Sueńos Líquidos
-2002: Revolución de Amor
-2006: Amar es Combatir


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Suerte
Gwiazda Latino



Dołączył: 09 Kwi 2012
Posty: 1743
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Czw 0:02, 29 Sty 2015    Temat postu:

W sieci pojawił się fragment utworu "Mi Verdad" w duecie z Shakirą: [link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Suerte dnia Wto 9:52, 10 Lut 2015, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Suerte
Gwiazda Latino



Dołączył: 09 Kwi 2012
Posty: 1743
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Wto 9:55, 10 Lut 2015    Temat postu:

Już jest teledysk do piosenki "Mi Verdad" z Shakirą: http://youtu.be/ZuupMrAhGXw
Bardzo harmonijny, wysublimowany utwór, głos Shakiry brzmi w nim idealnie, a do tego ten klimatyczny teledysk jako dopełnienie całości. serce Ta piosenka przywróciła mi wiarę w możliwości wokalne Shakiry, bo na ostatnim albumie jej głos nie brzmiał zbyt dobrze.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin