Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

Lola Ponce

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Suerte
Gwiazda Latino



Dołączył: 09 Kwi 2012
Posty: 1743
Przeczytał: 8 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Pią 20:37, 29 Kwi 2016    Temat postu: Lola Ponce

Lola Ponce, właśc. Paola Fabiana Ponce (ur. 25.06.1979 w Capitán Bermúdez) - to argentyńska piosenkarka oraz aktorka. Jest córką muzyka Héctora Ponce oraz wnuczką Osvaldo Fresedo.

Dyskografia:
2001: Inalcanzable
2002: Notre-Dame de Paris
2004: Fearless
2008: Il diario di Lola
2010: Lola


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin