Forum MUSIC LATINO Strona Główna
Zaloguj

Soledad Pastorutti

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JR
Administrator



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 4845
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Śro 8:51, 15 Lip 2009    Temat postu: Soledad Pastorutti

Soledad Pastorutti ,,La Sole" - wokalistka argentyńska (folklor)

Urodziła się 12 października 1980 roku w Arequito, Santa Fe.
Jej drugi album - La Sole jest drugą najlepiej sprzedającą się płytą wszech czasów w Argentynie. W 2003 roku zagrała w telenoweli Rincon de Luz. Jej mężem jest Jeremías Audoglio.

Dyskografia:

1996 - "Poncho Al Viento"
1997 - "La Sole"
1998 - "La Sole" (Reedycja 1998 World Cup)
1998 - "A Mi Gente" [Live]
1999 - "Yo Sí Quiero A Mi País"
2000 - "Soledad"
2001 - "Libre"
2002 - "Libre" (Reedycja)
2002 - "Juntos Por Unica Vez" [live]
2003 - "Adonde Vayas"
2005 - "Diez Anos De Soledad" [podwójne CD]
2008 – "Folklore"

Strona internetowa: [link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anak
Administrator



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 5080
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: J-no
Płeć: women

PostWysłany: Śro 15:31, 15 Lip 2009    Temat postu:

Soledad Pastorutti - Brindis - Operacion Triunfo
http://www.youtube.com/watch?v=-nsEgGAz0iE

Soledad Pastorutti - Garganta con arena (Teatro Gran Rex 1998)
http://www.youtube.com/watch?v=JXSbXOXwSgQ

ma zdecydowanie ciekawy i mocny głos a muzyka którą tworzy jest z tych ambitniejszych moim zdaniem


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
JR
Administrator



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 4845
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Śro 17:26, 15 Lip 2009    Temat postu:

też myślę,że jest ambitna,taka z charakterem,zawsze to coś innego,ciekawego...Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
JR
Administrator



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 4845
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Śro 14:47, 16 Kwi 2014    Temat postu:

La Sole wydała płytę z Lilą Downs i Niñą Pastori Smile Album nosi tytuł Raiz.

Lila Downs, Niña Pastori, Soledad Pastorutti - La Raíz de Mi Tierra
http://www.youtube.com/watch?v=_8ZHvCTCoAc


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
JR
Administrator



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 4845
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: women

PostWysłany: Wto 14:04, 03 Mar 2015    Temat postu:

Soledad & Carlos Vives - Dame una Sonrisa
https://www.youtube.com/watch?v=FlQAF-lE0G4


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MUSIC LATINO Strona Główna -> Inni... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin